Stinn i 2022, og det aller siste Parlamentsmøtet

Foto: Samuil T. Simeonov

Vi legger en turbulent tid bak oss og ser veien videre med friske øyne, en ny organisasjonsmodell og et nytt Arbeidsutvalg

Det har vært noen turbulente år for oss alle, og det føles naturligvis godt for mange å bevege hverdagen i en retning av noe mer normalt.

For oss i Stinn har dette betydd flere sjanser å returnere til mer og mer normal drift, med fysiske møter og flere seminarer. For første gang på lenge klarte vi til og med å avslutte med ordentlig sommerfest. For studenttilværelsen som helhet virker det heldigvis å bære tilbake til det normale også, men slik vi tar med oss lærdommer fra pandemien, så er det viktig å jobbe videre med å sørge for at høgskolen gjør det samme. Dobbeltspor i utdanning har kommet for å bli, der det er hensiktsmessig. Våre Fanesaker forblir i kommende periode de samme. Vi har mer å jobbe mot når det gjelder både sanksjonering av sensorer som ikke overholder fristene de pålagt å holde, den pedagogiske kompetansen til forelesere slår oss enda som manglende, spesielt når det gjelder digital virksomhet - og helse og trivsel er etter 2 år med pandemi viktigere enn noen gang før.

Utover dette så var PM4 2022 avholdt 13.juni. Bittersøt stemning er å finne blant oss som vet og har bidratt til at dette blir det aller siste parlamentsmøtet som vi på Innlandet skal avholde. Fra og med 1.juli går vi nemlig over i en ny Organisasjonsmodell, hvor 3 parlamentsmøter i semesteret, går over til å bli ett møte hvert semester, i det nye Studentinget. Det har også blitt gjort noen betydelige endringer i vervbeskrivelser på både lokalt og sentralt nivå, men et arbeidsutvalg må man ha.

Og det har vi fått!

0T6A0720

Denne særdeles flotte gjengen tar over tøylene til StInn fra 1.juli 2022(med hjelp av det nye Sentralstyret, new and improved!) og gleder seg noe i overkant mye til å ta over arbeidet. Brennende entusiasme, leken karisma og erigert kampånd er på vei inn i ledelsen av studentorganisasjonen. Lykke til!

Hva resten av oss angår, så har det vært et gledelig privilegie, og en samling av minner for livet. Vi i avtroppende AU ønsker dere en herlig sommer, et ypperlig skole år til følge og det bareste minimum av pandemier og i årene som kommer.

Takk for oss!