Parlamentsvalg 2021

Da var det tid for urnevalg i vårt viktigste forum!

Kan du dine kandidater? Gjort dette før?

Vote Here!

Fortsatt litt usikker på hva Parlamentet er?

Fra 01.01.2022 så sitter det en ny gjeng i Parlamentet, og du er herved oppfordret til å bestemme hvem det er som skal tale din sak!

Les om kandidatene her:

Valget gjennomføres som elektronisk valg i perioden fra 22. november til 6. desember.

Du kan avgi din stemme én gang, på valg.inn.no. Det er et preferansevalg hvor du rangere kandidatene i foretrukket rekkefølge. Du som student kan kun stemme på andre studenter.

Hvordan du stemmer:

1. Gå inn på nettsiden  https://valg.usit.no/valg/login.do.
  2. Logg inn med din Feide-ID.
  3. Velg ut valget på ditt studiested og trykk «Velg».
  4. Sett inn tall i boksene til venstre for kandidatene. Sett inn 1 på kandidaten du ønsker mest, 2 på kandidaten du ønsker nest mest, osv. Du kan la være å sette inn tall på enkelte kandidater, og stemme blankt på dem. Når du har fylt inn tall på kandidatene du ønsker å gi en stemme, så trykker du på «Vis stemmeseddel». Dersom du ikke ønsker å gi noen kandidater din stemme, så trykker du på «Blank stemme».
  5. Se over stemmeseddelen din for å bekrefte at kandidatene er prioritert i riktig rekkefølge. Trykk på «Tilbake» for å endre rekkefølgen, eller «Avgi stemme» for å levere stemmeseddelen slik den står.
  6. Du har nå stemt!

Husk å stemme før fristen går ut!

Godt valg!