Praktisk informasjon

Tid og sted

Scandic Lillehammer Hotel

KlinIKT 2020 arrangeres 1.-2. april på Scandic Lillehammer Hotel. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer, 1,4 km fra Lillehammer togstasjon. Se veibeskrivelse her.

Arrangør har forhåndsbestilt overnatting og hotellrom bestilles via påmeldingsskjemaet. Overnatting er ikke inkludert i konferanseavgiften og betales direkte til hotellet.

Hotellpriser

Enkeltrom på konferansehotellet kr. 1120.- per natt inkl. frokost.
Dobbeltrom på konferansehotellet kr. 1320.- per natt inkl. frokost.

Deltakeravgifter

Konferanseavgift begge dager Kr. 3745.-
Konferanseavgift 1 dag Kr. 3045.-
Konferansemiddag 1. april
Inkl. 2 enheter drikke
Kr.   795.-

I konferanseavgiften inngår foruten det faglige programmet, lunsj og pauseserveringer alle dager. Prisen inkluderer 25% mva. "Early Bird" pris frem til 28. januar 2020. (Kr. 250 i rabatt) 

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 17. mars 2020.

Betaling

Når du melder deg på betaler du direkte via kort (Visa eller Mastercard) eller Vipps (Hotell betales ved utsjekk). 
  

Avmeldingsbetingelser

Alle avmeldinger må skje skriftlig til kristin.larsen@inn.no  senest 17. mars. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet. 

Transport

For de som kommer med tog til Lillehammer 1/4, vil det bli satt opp buss fra Lillehammer stasjon til Scandic Lillehammer Hotel med avgang kl. 09:50. (Korresponderer med tog fra Oslo 07:34). Videre blir det satt opp busstransport fra Scandic Lillehammer Hotel tilbake til togstasjonen etter konferansens slutt med avgang fra hotellet kl. 13:50 (Korresponderer med tog fra Lillehammer til Oslo med avgang 14:15). For de som ankommer til andre tidspunkter, må transport til hotellet ordnes av den enkelte. 

Utstilling

I forbindelse med konferansen arrangeres det en utstilling. Dette vil være en møteplass for deltakerne av konferansen og utstillere med produkter og informasjon knyttet opp mot konferansens tema. Pris per stand kr. 6750.- (Standard enkel standleie: Konferansebord med duk, 2 stoler, tilgang til trådløst internett og strøm.) Lunsj begge dager samt pauseservering som beskrevet i konferanseprogrammet for en person er inkludert i standprisen. Dersom utstillere ønsker å ha med mer enn en deltaker, registrerer de seg som utstiller ekstra deltaker i påmeldingsskjemaet.

Utstillere som ønsker å delta melder seg på i vår nettbaserte påmelding. Ved spørsmål ta kontakt med  kristin.larsen@inn.no 

Arrangører

Sykehuset Innlandet, NTNU i Gjøvik og Høgskolen i Innlandet i samarbeid med HelseINN, Statens helsetilsyn og Trifid.

For mer informasjon

For faglige spørsmål: Dag Waaler,  dag.waaler@ntnu.no (Leder av programkomité)
For praktiske spørsmål: Kristin Larsen,  kristin.larsen@inn.no (Adm. prosjektleder)