Praktisk info og påmelding

Konferanseformat

Vi hadde i det lengste håpet at det skulle være mulig å ønske velkommen til Forskerutdanningskonferansen på Hamar. Men på grunn av smitteutviklingen i Norge de siste ukene, og den uforutsigbarheten den medfører, har HINN besluttet å legge om til en heldigital konferanse. Vi beklager at vi nå mister den merverdien fysiske møter gir, men etter en helhetsvurdering - og det faktum at FHI  anbefaler befolkningen om å begrense bruk av offentlig transport - mener vi at det ikke er tilrådelig å holde et stort nasjonalt arrangement i så nær framtid. Avgjørelsen er også i tråd med UHRs avgjørelse om at alle høstens møter i deres regi skal holdes på digitale plattformer. Detaljert infomrasjon om vil bli sendt til deltakere før konferansen rundt den praktiske gjennomføringen.

Tid og sted

Lobby Scandic Hamar

Konferansen arrangeres den 31. august - 1. september via Zoom.

Foto: Anno Domkirkeoddens fotoarkiv

Foto: Anno Domkirkeoddens fotoarkiv

Priser

Konferanseavgift: 3.200
25% mva er inkludert i prisene over.

Påmelding

Påmelding er mulig frem til den 27/8 via konferansens påmeldingsskjema.

Avmeldingsbetingelser

Alle avmeldinger må skje skriftlig til  per.eriksson@inn.no  senest 17. august. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet. 

Påmelding til workshops 

Det faglige programmet første dag avsluttes med 7 workshops. Enkelte workshops har begrenset kapasitet og påmelding skjer etter først til mølla prinsippet. Merk at workshop 1C «Hvordan implementere ansvarlig forskning (RRI) i ph.d.-utdanning?» går over to sesjoner. Workshoppen «Open science activities: Learning approaches and pedagogical quality» arrangeres to ganger (1B og 3B) og du kan kun melde deg på en av disse.

Arrangør

Konferansen arrangeres av Universitets- og høgskolerådet med Høgskolen i Innlandet som vertskap for Forskerutdanningskonferansen 2020. Teknisk arrangør er Senter for livslang læring.

Kontaktpersoner:

Faglige spørsmål:  Johanne.Servoll@inn.no
Praktiske spørsmål:  Per.Eriksson@inn.no